пʼятниця, 15 травня 2009 13:59

Берлусконі погодився продати "Мілан" арабам

Берлусконі погодився продати "Мілан" арабам

Власник італійського "Мілана" Сільвіо Берлусконі погодився продати 35 відсотків акцій футбольного клубу прем"єр-міністрові ОАЕ Мохаммеду бінРашиду аль-Мактуму. Сума операції складе близько 500 мільйонів євро. Надалі шейх Мактум планує придбати контрольний пакет акцій "Мілана". Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на італійську газету LaGazzettadelloSport.

За умовами угоди аль-Мактума з Берлусконі, власник "Мілана" отримує право продати акції клубу, що залишилися, за 10 мільярдів євро протягом найближчих двох років.

Італійська газета стверджує, що аль-Мактум планує побудувати "Мілану" новий стадіон. Крім того, національний авіаперевізник ОАЕ, компанія FlyEmirates, може стати титульним спонсором "Мілана".

Вперше повідомлення про те, що "Мілан" може перейти під контроль арабських бізнесменів, з"явилися в лютому 2009 року. Газета Corrieredella Sera писала, що арабський шейх Мансур бен Заїд аль-Нахайян, котрий є власником англійського "Манчестер Сіті", запропонував 500 мільйонів євро за 40 відсотків акцій "Мілана".

"Мілан" спростував цю інформацію. У квітні 2009 року один з синів аль-Мактума їздив до Мілана на матч чемпіонату Італії з "Палермо" і зайняв місце на трибуні поряд з віце-президентом клубу Адріано Галліані. Після цього з"явилися повідомлення про те, що шейх має намір спонсорувати "Мілан".

За матеріалами Lenta.Ru, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі погодився продати "Мілан" арабам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути