четвер, 14 травня 2009 13:24

Андрій Шевченко розповів про свій останній гол за "Мілан"

Андрій Шевченко розповів про свій останній гол за "Мілан"

Після вчорашнього вечірнього тренування на базі в Міланелло, Андрій Шевченко дав інтерв"ю каналу Milan Channel. Нападник россонері згадав про свій м"яч у товариській зустрічі проти збірної Албанії в Тірані.

"Поєдинок проти Албанії нам вдався, і як усі спаринг-матчі, це хороша нагода для таких гравців "Мілана" як я, нагадати про себе і довести, що ти у хорошій формі", - сказав Шевченко.

Поділився своїми враженнями нападник збірної України і про останній матч Серії А проти "Ювентуса". "Сама зустріч із туринцями це уже велика подія. Це класика італійської ліги, що завжди нас мотивує. Приємно також відчувати підтримку вболівальників на трибунах. Шкода, що я за усім цим стежив лише зі сторони. Маю надію, що наступного разу я зможу зіграти", - говорить Андрій.

Не оминув Шевченко і найближчого матчу чемпіонату Італії проти "Удінезе". "Нам сьогодні потрібно добре потренуватись, аби якнайкраще підготуватись до суботнього виїзного поєдинку. Гадаю гра проти "Удінезе" буде не з легких. Але гравці "Мілана" на даний момент у хорошій формі, тому сподіваємось на перемогу", - підсумував нападник італійського гранда Андрій Шевченко.

За матеріалами turnir.com.ua, AC Milan

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко розповів про свій останній гол за "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути