вівторок, 12 травня 2009 18:17

Шевченко сидить на лаві запасних

Провідні європейські футбольні чемпіонати завершуються. Практично у всіх турнірах можна безпомилково назвати чемпіона.

Інтрига залишається тільки у Німеччині та Франції.

У німецькій першості після 31-го туру турнірну таблицю очолюють "Вольсбург" та "Баварія". В обох по 61 очку. "Вольфсбург" у суботу програв у Штутгарті (1:4) і дозволив мюнхенцям себе наздогнати. "Баварія" на виїзді обіграла "Енергі" (3:1). Це друга поспіль перемога чинного чемпіона, відтоді як команду очолив Юпп Хайнкес, який на посаді головного тренера замінив звільненого Юргена Клінсманна (результат учорашнього матчу "Баварія" — "Баєр" не враховано). Третьою йде "Герта", маючи 59 очок. Берлінці обіграли "Бохум" — 2:0. Андрій Воронін відсидів триматчеву дискваліфікацію, взяв участь в обох голах команди і залишив поле на 71-й хвилині. Не втратив шансів на перше місце і "Штутгарт", у якого 58 очок.

Учора ввечері у Німеччині розпочався 32-й тур. Фінішує він сьогодні.

"Ліон" практично склав повноваження чемпіона Франції. За чотири тури до завершення турніру він відстає від лідерів — "Марселя" та "Бордо" — на сім очок. Ті мають по 68 пунктів.

Поразка "Реала" у виїзному поєдинку від "Валенсії" (0:3) забезпечувала чемпіонство "Барселоні" у разі домашньої перемоги над "Вільярреалом". "Барселона" перемагала 3:1 іще за 12 хв. до кінця матчу, але пропустила два голи — 3:3. Для підтвердження титулу чемпіона країни "Барсі" достатньо очка в трьох матчах, що залишилися.

"Манчестер Юнайтед", аби стати чемпіоном Англії, має здобути чотири очки у трьох матчах. Сьогодні "МЮ" гратиме проти "Вігана", а в суботу прийматиме "Арсенал".

У Італії міланському "Інтеру" достатньо переграти у неділю ввечері "Сієну" на домашній арені, щоб учетверте поспіль стати володарем чемпіонського титулу. "Мілан" іде другим, відстаючи на сім очок, Андрій Шевченко два останні матчі просидів на лаві запасних.

Казанський "Рубін" став одноосібним лідером чемпіонату Росії. 

Зараз ви читаєте новину «Шевченко сидить на лаві запасних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути