середа, 13 травня 2009 14:31

Анчелотті потягне за собою в "Челсі" Кака та Пірло

Анчелотті потягне за собою в "Челсі" Кака та Пірло

Тренер "Мілана" Карло Анчелотті, який дав попередню згоду очолити лондонський "Челсі" після закінчення сезону-2008/09, склав список потенційних новачків команди. До нього увійшли декілька гравців "Мілана", зокрема володар "Золотого м"яча" (призу найкращому футболістові Європи) 2007 року бразилець Кака.

В ході переговорів про майбутній контракт Анчелотті сказав власникові "Челсі" Роману Абрамовичу, що планує запросити в лондонський клуб Кака, а також півзахисника "Мілана" Андреа Пірло.

Анчелотті склав список потенційних новачків "Челсі"

Посилаючись на джерела, близькі до Анчелотті, The Daily Telegraph стверджує, що 49-річний фахівець точно піде з "Мілана" після закінчення сезону. Недавно власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі звинуватив тренера в невдачах клубу протягом останнього часу. "Челсі" запропонував Анчелотті трирічний контракт.

Окрім Кака та Пірло, до списку потенційних придбань "Челсі" увійшли форвард "Арсеналу" Емануель Адебайор, нападаючий "Манчестер Юнайтед" Карлос Тевес і півзахисник московського ЦСКА Юрій Жирков.

Що стосується Кака, то на початку травня 2009 року його батько і агент Бошко Лійте заявив, що в сезоні-2009/10 бразилець виступатиме за мадридський "Реал", якщо президентом цього клубу буде вибраний Флорентіно Перес. Вибори президента "Реала" відбудуться 14 червня.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті потягне за собою в "Челсі" Кака та Пірло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути