пʼятниця, 15 травня 2009 12:14

"Мілан" та "Баварія" претендують на донецького бразильця

Автор: Террикон
  Ілсіньо
Ілсіньо
Бразилець Ілсіньо може стати ТОП-фігурою в літнє трансферне міжсезоння. Раніше повідомлялося, що гравцем "Шахтаря" цікавляться "Ювентус", "Наполі", "Шальке" та "Бешикташ". Тепер на "гірника" звернули увагу гранди "Мілан" і "Баварія".

За інформацією онлайн-видання, представники цих клубів мають намір 20 травня відвідати фінал Кубка УЄФА "Шахтар" - "Вердер", щоб на власні очі оцінити гравця, який здатний зіграти на правому фланзі як у захисті, так і в нападі. Ні сам футболіст, ні керівництво "Шахтаря" поки не коментують можливість від"їзду Ілсіньо в топ-клуб - мабуть, щоб не розсіювати концентрацію перед фіналом.

Ілсіньо коштує €14 млн.

Обставиною, яка сприяє до переїзду Ілсіньо в одну з найсильніших європейських ліг, може стати наявність у бразильця італійського паспорта. Очікується, що за трансфер Ілсіньо доведеться викласти суму не менше, ніж 14 мільйонів євро.

"Терикон", zadonbass.org

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" та "Баварія" претендують на донецького бразильця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути