неділя, 30 серпня 2009 10:22

"Інтер" забив "Мілану" чотири м"ячі (ВІДЕО)

"Інтер" забив "Мілану" чотири м"ячі (ВІДЕО)

Чемпіон країни "Інтернаціонале" не залишив каменя на камені від оборони свого принципового конкурента "Мілана", який, залишившись на 40-ій хвилині без Дженнаро Гаттузо, поступився у результаті з рахунком 0:4.

У Мотти на прицілі

Номінально чорно-сині вважалися гостями, що не перешкодило їм забити три голи ще до перерви. Почавши чемпіонат з несподіваної домашньою нічиєї в поєдинку з "Барі", футболісти "Інтера" зробили правильні висновки і підійшли до міланського дербі надзвичайно мобілізованими. Тьяго Мотта після красивої перепасовки з Самюелем Ето"О і Дієго Міліто закрутив м"яч в сітку і відкрив рахунок під кінець півгодини. Пройшло всього сім хвилин, і Міліто точним ударом з одинадцятиметрової позначки подвоїв результат - пенальті в боротьбі з Гаттузо заробив Ето"О.

Вилучення Гаттузо

Через чотири хвилини Гаттузо сфолив на ще одному новобранцеві "Інтера" Веслі Снейдері і залишив свою команду в меншості. Майкон перед самою перервою скористався передачею Міліто і довів справу до розгрому, а останнє слово залишилося за ветераном "Інтера" Деяном Станковічем, який відзначився на 67-ій хвилині. В іншому матчі суботи "Барі" вдома зіграв по нулях з "Болоньєю", а центральним поєдинком неділі, без сумнівів, стане протистояння "Роми" та "Ювентуса".

Серія А, 2 тур.

"Мілан" - "Інтер" - 0:4 (0:3)

Голи: Мотта (29), Міліто (36, пен.), Майкон (45), Станковіч (67).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" забив "Мілану" чотири м"ячі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути