субота, 29 серпня 2009 19:00

"Пенальті у ворота "Мілана" хай пробиває Роналду" - Кака

"Пенальті у ворота "Мілана" хай пробиває Роналду" - Кака

Італійська "La Gazzetta" опублікувала інтерв"ю з бразильським півзахисником "Мадрида" Кака, значна частина якого була присвячена його колишньому клубу - "Мілану". Через декілька годин жеребкування звело ці дві команди в групі С першого етапу Ліги Чемпіонів.

- Які спогади залишилися у Вас від цього літа, що принесло Вам стільки змін?

- Спочатку ці зміни далися мені нелегко, мені було важко залишати "Сан-Сіро", але я розумів мотиви цього трансферу. Ми прийшли до оптимального для всіх сторін рішення. Я не тримаю зла на "Мілан", в "Мадриді" мене все влаштовує. Місто прекрасне, та і я граю за великий клуб. Хоча і визнаю, що спочатку все це здавалося мені дивним.

- Свого часу Ви стверджували, що ніколи не підете з "Мілану"...

- Ніхто не міг припустити, як складуться події цього року: економічна криза, непотрапляння "Мілана" в Лігу Чемпіонів. Все змінилося, але я завжди був чесний, тому вірю, що уболівальники мене зрозуміли. Тут в "Мадриді" я щасливий, моя дружина і син теж адаптувалися до прекрасного міста.

- Ви б хотіли побачити протистояння "Мілана" і "Мадрида" в Лізі Чемпіонів? (Інтерв"ю було опубліковане до жеребкування в Монако)

- Ніхто б цього не хотів. Так само, я б вважав за краще уникнути зустрічі з "Челсі", тому що дуже прив"язаний до Анчелотті. Чим на пізнішій стадії турніру ми зустрінемося, тим краще.

- Ви б святкували гол у ворота "Мілана"?

- Я не думав про це.

- А погодилися б бити пенальті?

- Ні. Якщо виникне така необхідність, хай краще пенальті виконує Кріштіану Роналду. Я не хочу думати про це.

- Що Ви думаєте про дикі трансферні витрати "Мадрида"?

- Головне, щоб кожен знав свою міру. Думаю, Флорентіно Перес чудово знає, що він робить. Не думаю, що "Манчестер Сіті" витратив набагато менше. Крім того, Лапорта виклав за Ібрагімовича більше грошей, ніж "Мадрид" за мене.

- Повернемося до "Галактікос. Частина друга". Адже вся Європа буде тепер настроєна проти вас.

- Перш за все, я сподіваюся, що ми гратимемо з позитивним настроєм, створюючи команду, гра якої приносила б задоволення всім.

- Вас не лякає життя в гнізді, повному зірок?

- Таке зі мною трапляється не вперше. У збірній Бразилії також повно зірок, та і після переходу до "Мілана" було не до жартів. Я нікому не заздрю, тому що упевнений, що місця вистачить всім. Мені хотілося б отримувати визнання за те, що я роблю на футбольному полі, а не за образ, що склався, або за супроводжуючих мене дівчат. Думаю, я поводжуся досить послідовно.

- Ви спілкувалися з Сільвіо Берлусконі?

- Ні, але я йому вдячний за все те, що він завжди для мене робив.

- Що скажете про Роналдіньо? Як на нього вплинуть тиск і відповідальність, які накладає статус зірки "Мілана"?

- У нього все вийде. Ми з ним пережили стільки всього на чемпіонаті світу 2002 року. Під тиском він покаже себе з якнайкращого боку, такий вже він. У моменти істини Роналдіньо завжди буде тут як тут.

- Міланські тіфозі були не в захопленні від заміни Шевченка на Хунтелаара.

- Не варто дивитися на речі під таким кутом. Хунтелаар - просто гравець іншого типу. Наші з ним шляхи перетнулися на тиждень в "Мадриді". Він продовжував старанно тренуватися, не дивлячись на складну для себе ситуацію.

- Ваша думка про Леонардо - нового тренера "Мілана"?

- Мені цікаво постежити за ним в новій іпостасі. Ми стільки пройшли пліч-о-пліч з Лео. Але я не уявляю, яке це - тренуватися під його керівництвом. Принаймні, зараз складно це зробити.

- "Россонері" провели жахливе міжсезоння.

- Так, але перший офіційний матч пройшов вдало. Я впевнений, що "Мілан" боротиметься за Скудетто.

За матеріалами Realmadrid.ru

Зараз ви читаєте новину «"Пенальті у ворота "Мілана" хай пробиває Роналду" - Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути