середа, 01 липня 2009 08:09

В "Реалі" Кака вибрав вісімку (ВІДЕО)

В "Реалі" Кака вибрав вісімку (ВІДЕО)

Мадридський "Реал" офіційно представив бразильського півзахисника Кака як нового гравця клубу.

Президент "Реала" Флорентіно Перес в ході урочистої церемонії на "Сантьяго Бернабеу", присвяченій презентації Кака, подякував бразильцю за те, що він вибрав мадридський клуб для продовження кар"єри.

"Сьогодні ми демонструємо, що здатні виконати дані уболівальникам обіцянки. Ми на шляху до того, щоб наш клуб знову був серед переможців і зробили все можливе для того, щоб сюди прийшли гравці зі світовим ім"ям. Кака вже з нами. Сьогодні ми відзначаємо його прибуття в наш клуб.

Ми повинні бути вдячні Кака за те, що він вибрав нас, адже у нього були багато пропозицій від різних команд. Про це повинні знати і пам"ятати всі. Він вибрав нас, залишивши "Мілан" - великий клуб, щоб бути одним з найкращих у світі. Ми вітаємо Кака з перемогою в Кубку Конфедерацій і говоримо - ласкаво просимо! Це твій новий дім", - цитує Переса AS.

Презентація зібрала на "Сантьяго Бернабеу" близько сорок тисяч глядачів. Футболіст прибув на стадіон і на очах уболівальників підписав контракт з мадридським клубом, після чого разом з членами керівництва на чолі з президентом Флорентіно Пересом пройшов в Зал засідань.

Кака підписав контракт з мадридським суперклубом і довго позував фотографам з футболкою з 8-м номером на спині, під яким він гратиме в "Реалі".

Раніше "вісімка" належала Фернандо Гаго. Директор "Реала" Хорхе Вальдано пояснив, що зміна номера говорить не про те, що Гаго залишить Мадрид, а про те, що у нього також буде інший номер.

Нагадаємо, раніше іспанська Marca повідомила, що Кака вибрав 9-й номер. У "Мілані" бразилець грав під 22 номером.

За матеріалами Турнир, Террикон

Зараз ви читаєте новину «В "Реалі" Кака вибрав вісімку (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути