середа, 25 лютого 2009 16:53

"Металіст" відмовляється їхати на матч з ФК "Львів"

"Металіст" відмовляється їхати на матч з ФК "Львів"

У матчі 19-го туру Прем"єр-ліги України з футболу ФК "Металіст" повинен проводити виїзний матч з ФК "Львів", але харків"яни відмовляються їхати на гру. Львів"янам не по кишені оплачувати оренду стадіону "Україна", тому вони мають намір грати в Добромилі на місцевому стадіоні "Княжа".

Коломойський готовий позичити "Львову" стадіон "Дніпро-Арена"

"Поле цього стадіону на сьогодні покрите снігом. Також не працює електричний підігрів, що веде за собою відсутність нормального газону для проведення футбольного матчу. Крім того, необхідного освітлення теж немає.

Також незрозуміло де команда розміщуватиметься за день до гри, проводячи передматчеве тренування. Враховуючи відсутність нормальних умов для проживання в м. Добромиль, команді доведеться повертатися на 120 км. до Львова і виїжджати в м. Добромиль в день гри", - говориться в заяві харківського клубу.

"Враховуючи важливість виступу харків"ян на євроарені, президент ФК "Дніпро" Ігор Коломойський готовий надати для проведення даного матчу футбольному клубу "Львів" стадіон "Дніпро-Арена" (Дніпропетровськ).

ФК "Металіст" категорично відмовляється грати в м. Добромиль і готовий розглянути будь-які інші варіанти для проведення матчу 19-го туру Прем"єр-ліги України на стадіонах, що відповідають вимогам регламенту змагань, а також профінансувати оренду іншого стадіону на будь-яких умовах", - наголошується в документі.

За матеріалами sport.segodnya, news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" відмовляється їхати на матч з ФК "Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути