пʼятниця, 13 серпня 2010 09:48

"Локомотив" відклав "заначку" на придбання Мілевського

"Локомотив" відклав "заначку" на придбання Мілевського

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський знову став головною трансферною метою для московського "Локомотива", після того як наставник залізничників Юрій Сьомін переконав нового президента клубу Ольгу Смородську в необхідності придбання футболіста, повідомляє "Спорт-экспресс в Украине".

Переговори між російським і українським клубами, що були припинені незадовго до відставки Миколи Наумова, можуть поновитися в найближчі дні.

"Локомотив", за непідтвердженими офіційно даними, готовий виділити на покупку Мілевського 9 мільйонів євро. Три з них вже виручені за перехід у "Рубін" Олега Кузьміна, ще 6 клуб розраховує отримати за Томіслава Дуймовича, який з дня на день має стати гравцем московського "Динамо".

Тим не менше Сьомін поки відмовляється коментувати ймовірність переходу форварда.

"Мілевський, як і раніше нам потрібний. Я повідомив про це новому президенту клубу, але наскільки реальний подібний трансфер, поняття не маю. На все воля ради директорів. Чи зможе виникнення в "Локо" зв"язки Алієв - Мілевський істотно підсилити нашу гру? Напевно. Але головне , щоб ми таким чином істотно не послабили "Динамо".

Традиційно не підтвердив майбутній трансфер і Ігор Суркіс.

"Ніякої активності з боку "Локомотива" відносно покупки Мілевського я не помітив, хоча щоденно і спілкуюся з Сьоміним по телефону".

А сам Мілевський говорить ухильно.

"Фактів немає, а, значить, й обговорювати нічого ... Скоро у нас матчі проти "Аякса" в Лізі чемпіонів - всі думки про них", - говорить форвард "Динамо".

Раніше півзахисник московського "Локомотива" і збірної України Олександр Алієв заявив, що з нетерпінням чекає Мілевського в своїй команді.

За матеріалами СЭ, "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" відклав "заначку" на придбання Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути