понеділок, 09 серпня 2010 16:48

"З нетерпінням буду чекати Мілевського в Москві" - Алієв

"З нетерпінням буду чекати Мілевського в Москві" - Алієв

Півзахисник московського "Локомотива" і збірної України Олександр Алієв з трибуни стадіону "Динамо" спостерігав за матчем 5-го туру Прем"єр-ліги "Динамо" - "Металург" Донецьк, в якому його колишні одноклубники переграли донеччан завдяки голу Андрія Шевченка.

В інтерв"ю "Футбольному вікенду" Саша знову говорив про можливий перехід форварда "Динамо" Артема Мілевського в "Локомотив".

"Це мій друг і звичайно, я хотів би, щоб він переїхав в "Локо". Та в першу чергу, я побажаю Артему, якщо йому не вдасться домовитися з президентом клубу, щоб він пішов звідси з хорошими враженнями, з гарним настроєм, не посварившись ні з ким. Ну, звичайно, з нетерпінням буду чекати Артема", - сказав Алієв.

Відзначимо, що Алієв пропускав матч 16-го туру російської Прем"єр-ліги "Крилья Совєтов" - "Локомотив" (0:0) через дискваліфікацію. За його відсутності "залізничники" удев"ятьох вистояли проти самарців. А в першому таймі форвард "Локо" Дмитро Торбінський не реалізував пенальті.

За матеріалами ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «"З нетерпінням буду чекати Мілевського в Москві" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути