вівторок, 01 червня 2010 08:47

"Мілевському немає сенсу переходити заради грошей" - агент

"Мілевському немає сенсу переходити заради грошей" - агент

Агент форварда київського "Динамо" Артема Мілевського, Денніс Лахтер, заявив, що футболісту не варто залишати команду заради збільшення суми контракту.

"Мілевський зацікавлений у рості майстерності. У виступах на вищому рівні. "Динамо" стабільно бере участь у Лізі чемпіонів. Україна чекає Євро, зайве казати, що країна, любляча футбол, зараз просто живе ним.

Зі слів президента клубу Ігоря Суркіса зрозуміло, що матеріальних проблем у "Динамо" немає. Висновок очевидний: Артему немає сенсу переходити заради збільшення у зарплаті, перехід заради переходу абсурдний.

Якщо буде якась пропозиція, яка дасть Артему шанс вийти на інший спортивний рівень, ставитиме перед собою найвищі цілі, а Мілевський зростатиме як футболіст і на додаток до цього виграє у фінансовому плані, то такий варіант, звісно, буде розглянуто.

Тобто треба, щоб збігся комплекс факторів. В іншому випадку в Артема ще рік діє контракт з київським "Динамо". А далі видно буде", - наводить слова Лахтера "Спорт день за днем".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Мілевському немає сенсу переходити заради грошей" - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути