Ексклюзиви
пʼятниця, 28 травня 2010 19:19

"Інформація, що я хочу повернутися в "Динамо", не відповідає дійсності" - Гільєрме

"Інформація, що я хочу повернутися в "Динамо", не відповідає дійсності" - Гільєрме

Нападаючий Гільєрме заявив про своє бажання залишитися в ЦСКА, незважаючи на те, що термін його оренди закінчується 30 червня, і він повинен повернутися в київське "Динамо". Перебуваючи на канікулах в Белу-Орізонті, гравець розповів про те, що він вже звик до Москви і, з урахуванням побажань, сім'ї хоче продовжити свою кар'єру в ЦСКА.

"Моя дружина з донькою не відмовилися б знову приїхати до Москви. Не хочу повертатися в "Динамо", - заявив нападаючий порталу Lance.

Гільєрме спростував приписані йому слова, опубліковані на офіційному сайті київського "Динамо", про своє бажання повернутися в український клуб.

"Інформація про те, що я хочу повернутися в" Динамо ", не відповідає дійсності. Мені б хотілося, щоб клуб врахував мою думку", - сказав Гільєрме.

Нагадаємо, Гільєрме став гравцем "Динамо" з 1 лютого 2009 року. За Гільєрме клуб віддав іншого бразильського футболіста - Клебера - і доплатив близько 7 мільйонів доларів США.

Гільєрме вибрав собі номер 77, підписав з клубом контракт на п'ять років. У своєму першому офіційному матчі за "Динамо" футболіст оформив хет-трик у ворота львівських "Карпат" і відзначився результативним пасом; матч закінчився з рахунком 4:1.

За матеріалами Чемпіонат.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Інформація, що я хочу повернутися в "Динамо", не відповідає дійсності" - Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути