четвер, 27 травня 2010 18:35

"Тільки перехід Мілевського може врятувати Сьоміна" - агент

"Тільки перехід Мілевського може врятувати Сьоміна" - агент

Футбольний агент Володимир Абрамов на сторінках російського видання "Советский спорт" поділився своєю думкою щодо перспектив трьох гравців збірної України, імена яких частіше за інших українських виконавців фігурують у всякого роду трнасферних чутках - Дмитро Чигринський, Анатолій Тимощук та Артем Мілевський.

Дмитро Чигринський, захисник іспанської "Барселони"

- Чигринський для Росії - ідеальний варіант. Сильний гравець, якому не знадобиться час на адаптацію. Одна біда - коштує дорого. Скажімо, ЦСКА його трансфер не потягне. "Динамо" він зараз просто не потрібен. Та й у "Локомотива" у захисті все не так уже й погано. А ось "Спартаку" Чигринський якраз ой як потрібен! У червоно-білих серйозні проблеми в захисті, які Дмитро здатний вирішити. Правда, не думаю, що "Спартак" захоче платити за нього, скажімо, 8-10 мільйонів євро. А за 5-6 може і купити.

Анатолій Тимощук, півзахисник мюнхенської "Баварії"

- "Зеніт" - команда Тимощука. У Пітері Анатолій відчуває себе, як риба у воді. Але українцеві потрібен тренер, який у нього по-справжньому повірить, буде вважати Тимощука найкращим гравцем. І все питання в тому, наскільки таким тренером є Спаллетті. Якщо італієць дійсно довіриться Тимощуку, то Анатолій може знову вразити всю Росію своєю впевненою грою.

Артем Мілевський, нападник київського "Динамо"

- Мілевський - остання надія Сьоміна. Мабуть, тільки перехід Артема може врятувати Юрія Палича від краху всіх надій в цьому чемпіонаті. Може, хоча б з Мілевським "Локомотив" нарешті заграє в нормальний футбол. До того ж, купивши українця, залізничники вб'ють одразу двох зайців. По-перше, придбають дуже сильного футболіста, а по-друге, нарешті зможуть прибрати з основи Сичова!

За матеріалам Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Тільки перехід Мілевського може врятувати Сьоміна" - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути