пʼятниця, 25 грудня 2009 17:32

"Локомотив" підписав півзахисника і домовляється з Алієвим

"Локомотив" підписав півзахисника і домовляється з Алієвим

Російський футболіст Владислав Ігнатьєв перейшов із самарських "Крильєв Совєтов" в московський "Локомотив". В п"ятницю, 25 грудня, Ігнатьєв підписав із залізничниками п"ятирічний контракт.

22-річний півзахисник зізнався, що він дуже радий запрошенню в такий великий клуб як "Локомотив", повідомляє офіційний сайт московського клубу.

За словами Ігнатьєва, він упевнений, що в "Локомотиві" його чекає велике майбутнє. У московській команді гравець виступатиме під номером 18. Ігнатьєв зізнався, що обговорював свій номер з друзями, і вони вирішили, що одиниця означає "перший", а вісімка - "нескінченність". "Виходить - "завжди перший", - сказав Ігнатьєв.

Президент "Локомотива" Микола Наумов розповів, що клуб хотів підписати контракт з Ігнатьєвим ще рік тому, але тоді гравець опинився в "Крильях Совєтов". Наумов відзначив, що півзахисник володіє високою швидкістю і сильним ударом.

У сезоні-2009 Ігнатьєв провів за "Крилья Совєтов" 29 матчів і забив один гол. Раніше він виступав за "КАМАЗ" з Набережних Човнів.

Наумов також заявив, що говорити про те, що Алієв перейшов в столичний клуб, поки передчасно.

"Питання по Алієву ще не вирішене, йде обговорення особистого контракту, - сказав Наумов, - Всі технічні питання ми ще не зняли. Тому говорити про те, що Алієв є гравцем "Локомотива" поки рано. Ми домовилися з київським "Динамо", але не з самим футболістом".

Офіційний сайт киян повідомив, що Олександр вже став гравцем "Локо".

За матеріалами Лента, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" підписав півзахисника і домовляється з Алієвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути