четвер, 24 грудня 2009 22:39

"Динамо" продало трьох гравців

Київське "Динамо" продало дніпропетровському "Дніпру" захисника Віталія Мандзюка, 23 роки, та півзахисника 26-річного Сергія Кравченка.

Мандзюк покликаний закрити зону правого захисника. Бразилець Алсідес має проблеми з дисципліною, часто відвідуючи нічні клуби Дніпропетровська, і через це конфліктує з головним тренером "Дніпра" Володимиром Безсоновим. Зараз справа в захисті грає Павло Пашаєв. Але йому потрібна альтернатива.

Кравченко посилить і без того чималу конкуренцію на місці розігруючого. Тепер функції диспетчера покладені на Сергія Назаренка, може за потреби їх виконати Максим Калиниченко.

Московський "Локомотив" домовився з "Динамо" про купівлю ще одного диспетчера — 24-річного Олександра Алієва.

Гравця хоче бачити в себе колишній наставник киян Юрій Сьомін. Алієв випав з основного складу у Валерія Газзаєва. Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив про готовність відпустити футболіста за 10 млн євро. Зійшлися на 7 млн — про це пише російська преса. Виплачуватимуть москвичі їх кількома частинами.

Також "Локо" претендував на капітана "Динамо" Артема Мілевського. Суркіс заявив, що форвард коштує 20 млн євро і зараз продавати його він не буде.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" продало трьох гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути