пʼятниця, 25 грудня 2009 08:19

У "Локомотиві" Алієв зароблятиме вдвічі більше, ніж у "Динамо"

У "Локомотиві" Алієв зароблятиме вдвічі більше, ніж у "Динамо"

Після того, як "Локомотив" і "Динамо" вдарили по руках, а кияни отримали від москвичів гарантії грошового переказу на суму вісім мільйонів євро, Юрій Сьомін може обговорювати з українцем зарплату гравця, яку він отримуватиме в Москві.

Грошове питання Сьомін і Алієв заздалегідь напевно вже обговорили, і футболіст отримав гарантії не тільки того, що гратиме в "Локо", але і зароблятиме більше, ніж в "Динамо". "Так, в Києві у нього була хороша зарплата, - сказав президент киян Ігор Суркіс. - Але між клубами ми вже домовилися, так що тепер це питання в компетенції "Локомотива".

Хай вирішують, скільки йому платити в "Локо". Я тільки впевнений в тому, що мені червоніти за гру Алієва в Москві не доведеться". Окрім цього, Ігор Суркіс спростував чутки про те, що "Локомотив" купує гравця на виплат. "Ні, все і відразу", - сказав бос "Динамо".

Очікується, що особисті умови контракту і зарплату Алієв і керівництво "Локо" обговорять вже після повернення футболіста з Мальдівських островів. До Москви на переговори Саша поїде ближче до Нового року. "Клуби домовилися? Це добре, але зі мною поки нічого не обговорювали, - сказав Саша.. - Треба почекати. Все виясниться перед святами".

Алієв в останні два роки мав в "Динамо" хороший контракт. За неофіційними даними, його зарплата в Києві була близько 500 тисяч євро в рік. З преміальними і різними бонусами за перемоги - близько 800 тисяч.

У Москві Алієв отримуватиме більше - не менше одного мільйона євро за сезон.

За даними російських ЗМІ, наприклад, зарплата Сичьова - 1,3 мільйона євро, а форварда Одемвінгіє - 2 мільйони євро.

"Локомотив" і "Динамо" ударили по руках після того, як головний спонсор "Локо" - РЖД - затвердив бюджет клубу на 2010 рік. На трансфери в нинішнє міжсезоння Юрієві Сьоміну виділили 30 мільйонів доларів.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «У "Локомотиві" Алієв зароблятиме вдвічі більше, ніж у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути