понеділок, 21 грудня 2009 16:19

Слідом за Алієвим "Локомотив" поклав око на Мілевського

Слідом за Алієвим "Локомотив" поклав око на Мілевського

Київське "Динамо" хоче отримати за свого нападаючого Артема Мілевського двадцять мільйонів євро. Саме таку суму почули керівники московського "Локомотива", коли звернулися до біло-блакитних з приводу трансферу форварда збірної України.

І саме з цією цифрою наставник команди Юрій Сьомін прийшов до босів команди, але ті сказали, що коучу, мабуть, доведеться обходитися без 24-річного бомбардира.

- Юрій Павлович, пам"ятаючи слова президента клубу про те, що на трансфери буде виділено стільки, скільки він зажадає, спробував придбати атакуючу пару Алієв - Мілевський, - розповіло джерело в клубі. - Але якщо придбання Олександра керівництво залізничників ще могло собі дозволити, то витратити двадцять мільйонів євро на середнього за європейськими мірках форварда боси клубу не наважилися. Сьомін отримав відмову.

Варто нагадати, що і трансфер Алієва, коли про нього тільки повідомив LifeSports, виглядав неможливим. А Олександр в найближчий день повинен приїхати до Москви, щоб ще до Нового року підписати контракт з червоно-зеленими.

Підтримка друга Алієва і колишній наставник по київському "Динамо" Юрій Сьомін можуть вплинути на українського капітана Мілевського і змусити його зажадати у клубу виставити його на трансфер.

- Мілевського ми не плануємо продавати, які б гроші за нього не пропонували, - заявив президент киян Ігор Суркіс. - Ми ростимо українських футболістів для себе, а не на продаж. Зараз дефіцит талановитих доморослих хлопців. Шевченко свого часу пішов, тому що зробив для Києва дуже багато. Хай і Мілевський відпрацьовує...

До речі, президент "Локомотива" Микола Наумов навіть зустрічався в українській столиці з главою київського "Динамо" Ігорем Суркісом. Окрім інших питань, вони обговорювали і можливість трансферу Артема в стан залізничників. На заяву московського шефа Ігор Михайлович відповів, що хотів би придбати форварда столичного "Локо" Дмитра Сичьова. Таким чином, з"являється і ще один варіант з взаємовигідним обміном.

Цікаво, що ні той, ні інший гравець особливими результатами бомбардирів не відзначаються. За 24 матчі минулого сезону на Україні Мілевський забив всього десять м"ячів, а Сичьов у 27 іграх російської прем"єр-ліги відзначився тринадцять разів, причому чимало з цих голів були забиті з 11-метрової позначки.

За матеріалами LifeSports

Зараз ви читаєте новину «Слідом за Алієвим "Локомотив" поклав око на Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути