четвер, 17 грудня 2009 11:50

"Ціна Алієва - в районі 7 мільйонів" - президент "Локомотива"

"Ціна Алієва - в районі 7 мільйонів" - президент "Локомотива"

Президент "Локомотива" Микола Наумов прокоментував можливість переходу в свій клуб півзахисника "Динамо" Олександра Алієва.

- Один з головних трансферних питань міжсезоння, на думку багатьох уболівальників "Локо": чи перейде в команду Олександр Алієв з київського "Динамо"?

- Якби я знав! Так, Сьомін говорив, що хоче працювати з цим футболістом. Але в переговори до затвердження бюджету ми не вступали. Хоча вже зрозуміло, що Алієв навряд чи буде дешевим гравцем.

- Чи буде Алієв вважатися легіонером? Адже в нього є російське громадянство...

- За новими правилами, ще не затвердженими, точно буде. Але, я думаю, і за старими теж. Підозрюю, що Алієв здав російський паспорт. Принаймні, ми від початку до нього прицінюємося, як до легіонера.

- Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вже сказав, що 6 мільйонів євро за Алієва - мало. Скільки він коштує, на вашу думку?

- З урахуванням всіх обставин - в районі 7 мільйонів. Молодий гравець, який здатний ще прогресувати, технічний, забиває. Гравець збірної України, який у зв"язку з цим буде на увазі в Європі...

- Миколо Олексійовичу, та такий талант вам і за 10 мільйонів євро не віддадуть!

- Але ж є й мінуси, - сміється Наумов. - Алієв грав лише рік - при Сьоміні. Раніше у нього хіба були настільки вдалі сезони, при інших тренерах? От і при Газзаєві Алієв виходить нерегулярно. Це про щось говорить?

- А Кержаков скільки коштує?

- Не менше Алієва. Але я не чув, щоб "Динамо" планувало з ним розлучитися.

- Інтерес до Ізмайлова у "Локо" існує?

- Так. Незважаючи на те, що Марат - гравець травмонебезпечний, Сьомін хотів би з ним попрацювати. Але поки ми в "Спортінг" не зверталися.

Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «"Ціна Алієва - в районі 7 мільйонів" - президент "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути