пʼятниця, 18 грудня 2009 09:28

"Вагнера Лава серед новачків "Динамо" немає" - Газзаєв

"Вагнера Лава серед новачків "Динамо" немає" - Газзаєв

Київське "Динамо", яке веде пошуки забивного нападаючого, може поповнитися бразильцем Вагнером Лавом, добре знайомим нинішньому наставникові клубу Валерію Газзаєву по спільній роботі в ЦСКА.

Армійський клуб, який володіє правами на гравця, може обміняти Вагнера Лава на орендованого у киян Гільєрме з доплатою. Нагадаємо, що 20-річний Гільєрме прибув до Москви в кінці серпня, а армійці виплатили "Динамо" компенсацію в $1 млн.

Після закінчення терміну оренди ЦСКА матиме пріоритетне право на викуп трансферу бразильця. Почав Гільєрме яскраво, забивши три голи в п"яти матчах прем"єр-ліги, проте потім отримав травму і більше на полі не з"являвся.

Що стосується 25-річного Вагнера Лава, то влітку ЦСКА відправив того, нападаючого, який скучив за батьківщиною в оренду в "Палмейрас", де в 12 матчах той провів п"ять м"ячів. Проте його клуб "завалив" кінцівку чемпіонату Бразилії, фінішуючи лише п"ятим, що викликало бурю гніву серед фанатів.

Фани "Палмейраса" не обмежилися лайками - навіть трошки побили екс-форварда ЦСКА. Тепер Вагнер Лав, вдосталь утамувавши свою тугу по Бразилії, шукає новий клуб.

Втім, Валерій Газзаєв зізнався, що про появу бразильського голеадора в Києві він нічого не чув.

- Я дуже поважаю Вагнера Лава. Відношуся до нього з великою симпатією, але від вас я вперше чую про те, що він може опинитися в київському "Динамо", - заявив керманич "Динамо". - Взагалі в міжсезонні ми підсилюватимемо не тільки атаку - дві-три ігрові позиції. Ми ведемо переговори з потенційними новобранцями, але я вас ще раз запевняю, що про Вагнера Лава перший раз чую.

- Вам було б цікаво знову попрацювати з Вагнером Лавом?

- Давайте вже закінчимо з такими розмовами! Віртуально розглядати питання я не звик! Я і так відповів достатньо чітко.

- Неясним залишається питання з Олександром Алієвим. Якщо "Локомотив" і "Динамо" домовляться, готові відпустити півзахисника до Москви?

- Вже була озвучена сума (10 млн євро.), за яку "Динамо" готове відпустити Алієва. На мій погляд, тут проблем ніяких не буде.

За матеріалами Спорт день за днем

Зараз ви читаєте новину «"Вагнера Лава серед новачків "Динамо" немає" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути