Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2009 10:55

Суркіс готовий зробити Шевченка головним тренером "Динамо"

Суркіс готовий зробити Шевченка головним тренером "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в майбутньому готовий надати шанс Андрію Шевченку стати головним тренером команди.

"У найближчі два з половиною роки у нас працює Валерій Газзаєв, і, якщо все буде складатися успішно, не можна виключати, що угоду буде продовжено. Але робота Андрія з таким метром не проходить безслідно, я переконаний, що він не тільки набирається нового досвіду, але й порівнює його з досвідом роботи з іншими авторитетними фахівцями ", - сказав Суркіс.

"Важливо, що у Газзаєва склалися з Шевченком відмінні стосунки: до Андрія тренер відноситься як до професіонала з великої літери. Інший гравець, який досяг таких успіхів і заробив стільки грошей, давно б втратив мотивацію, а Шевченко досі отримує задоволення від футболу. При цьому зауважте, майже кожного тижня літає в Мюнхен до лікаря, якого рекомендував йому Анатолій Тимощук, на терапевтичні процедури, що позбавляють від болю в спині ".

"Не сумніваюся, що і майбутнім Андрій розпорядиться так само осмислено, як розпоряджається цим. І якщо коли-небудь вирішить, що готовий стати тренером, я надам йому шанс", - підкреслив президент "Динамо".

Нагадаємо, президент "Динамо" Суркіс заявив, що в зимове міжсезоння клуб попрощається з чотирма футболістами.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Суркіс готовий зробити Шевченка головним тренером "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути