неділя, 22 лютого 2009 14:35

"Ліверпуль" запропонував продати Вороніна в кредит

"Ліверпуль" запропонував продати Вороніна в кредит

Керівництво англійського "Ліверпуля" відповіло відмовою на пропозицію берлінської "Герти" про продовження оренди українського форварда Андрія Вороніна ще на рік, пише terrikon.

Як повідомляє "Більд" в той же час англійці запропонували німцям варіант оплати трансферної суми в 4 мільйони євро частинами.

"Ми знаємо, чого хоче Андрій і знайдемо рішення. Але варіант оренди нас не влаштовує", - заявив наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес.

"Ліверпуль" не згоден на продовження оренди українця

"Ми ведемо переговори, але я не хочу коментувати кожен крок. Ми дуже цінуємо Андрія - його голи, стабільність і досвід, та і сам він говорить, що відчуває себе у нас відмінно", - заявив менеджер "Герти" Дітер Хеннес.

Сам Воронін раніше заявляв, що вважав за краще б залишитися в Берліні, а не повернутися до "Ліверпуля", з яким його зв"язує контракт до 2011 року.

Нинішній бюджет "Герти" складає 31 мільйон євро, а наступного року він буде зменшений до 28 мільйонів. Зарплата Вороніна складає близько 4 мільйонів євро, витрати на яку за умовами оренди ділять між собою "Герта" і "Ліверпуль", повідомляє sports.ru з посиланням на Kicker.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" запропонував продати Вороніна в кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути