понеділок, 16 лютого 2009 23:14

Уболівальники "Герти" вимагають викупити Вороніна

Уболівальники "Герти" вимагають викупити Вороніна
Після перемоги над "Баварією" форуми та сайти вболівальників "Герти" в Інтернеті переповнені закликами до керівництва клубу викупити Андрія Вороніна у "Ліверпуля", щоб українець міг повністю зосередитися на боротьбі за чемпіонський титул, і допоміг команді в наступному сезоні у Лізі чемпіонів, вихід куди "Герта" собі вже практично гарантувала.

Чемпіонські титули берлінської команди датуються далекими 1930-1931-ми роками. В останні сезони "Герта" і зовсім була середняком чемпіонату Німеччини, займаючи місця з 4-го по 10-е, як в останні два роки.

Українець потрібен німецькій команді.

Нагадаємо, Андрій Воронін забив два м"ячі у ворота мюнхенської "Баварії" у матчі 20-го туру чемпіонату Німеччини. "Герта" виграла матч з рахунком 2:1. Завдяки цьому берлінський клуб очолив турнірну таблицю Бундесліги. Раніше генеральний директор берлінської "Герти" Дітер Хенесс заявив, що клуб може розірвати стосунки з Вороніним, який грає за німців на правах арендти, через фінансові труднощі.

Фанат, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Герти" вимагають викупити Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути