четвер, 29 березня 2007 18:58

"Ліверпуль" цікавиться талантом з "Депортиво"

 

Головний тренер англійського "Ліверпуля" Рафаель Бенітес заявив, що хотів би отримати у своє розпорядження форварда іспанського "Депортиво" Хав"єра Арісменді, 22 роки, повідомляє Євроспорт.

Іспанський тренер з самого початку роботи в "Ліверпулі" (2004) став прихильником запрошення своїх співвітчизників: Луїс Гарсія з "Барселони", Пепе Рейна з "Вільяреалу", Фернандо Морієнтес з "Реалу", Хаві Алонсо з "Реал Сосьєдада". І це тільки найпомітніші фігури.

Арісменді - вихованець школи "Атлетико". Вперше заявив про себе в 2003 році , коли вивів збірну Іспанії до 20 років в півфінал молодіжного чемпіонату світу, забивши Канаді в додатковий час. В той час він грав за резервну команду "Атлетико".

В 2004-2005 грав за сантандерський "Расінг" на правах оренди. В грудні 2005 за 2 мільйони євро перейшов до Ла-Коруньї. За "Депортиво" зіграв в минулому сезоні 29 матчів, забив 6 голів.

"Ліверпуль" не єдиний помітив справжній прогрес гравця, що вже дебютував за іспанську збірну. Мадридський "Атлетико" може використати пункт угоди з "Депортиво" щодо викупу контракту Арісменді за 3 мільйони євро уже в червні цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" цікавиться талантом з "Депортиво"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути