пʼятниця, 30 жовтня 2009 10:50

"Кучер перший мене вдарив" - Вукоєвич

"Кучер перший мене вдарив" - Вукоєвич
Півзахисник київського "Динамо" Огнєн Вукоєвич розповів, що ж сталося в епізоді кубкового матчу з "Шахтарем", підсумком якого стало видалення хорвата.

"Кучер перший мене вдарив, ліктем у живіт, коли я став у "стінку", - цитує Вукоєвича "Сегодня". - Після цього я трохи торкнувся його спини рукою, сказав: "Відстань від мене, що ти своїм ліктем робиш?" Він розвернувся, побачивши, що це я, схопився за голову і впав, ніби в нього вистрілив снайпер. Це була чиста симуляція. Але суддя показав мені червону картку. Я знаю, що таке fair play, я ніколи не був жорстоким гравцем. І це перша червона картка в моєму житті! Дуже засмучений. А Кучер вчинив некрасиво".

Вукоєвич також розповів, що вже обговорив те, що сталося, з головним тренером "Динамо" Валерієм Газзаєвим. "Я розповів тренерові, як все було. Але це мене не виправдовує, - визнає Огнєн. - Я в кожному матчі граю серцем. Але якщо мене в клубі оштрафують, спокійно це сприйму. Штраф так штраф. Що ж до післяматчевого візиту до суддівської кімнати, то ми нормально поговорили з арбітром. Він сказав, що я вдарив Кучера в спину. А я йому, що до цього сам отримав у живіт. Дискваліфікація? Вона повинна бути на одну гру. Я ж нічого такого, що заслуговує на більш суворе покарання, не зробив".

dynamo.kiev.ua
Зараз ви читаєте новину «"Кучер перший мене вдарив" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути