четвер, 29 жовтня 2009 09:16

"Ми дуже хотіли сьогодні перемогти" - Газзаєв

"Ми дуже хотіли сьогодні перемогти" - Газзаєв

Поразка від "Шахтаря" явно не налаштовувала головного тренера "Динамо" до спілкування. Але Валерій Газзаєв знайшов у собі сили, щоб відповісти на запитання журналістів.

- Вітаю "Шахтар" з перемогою і з виходом до наступного етапу розіграшу Кубка України.

- Що сьогодні не склалося у вашої команди?

- Результат, напевно, не склався. А в цілому, треба об"єктивно сказати, що деякі ігрові позиції у нас зіграли не так, як це потрібно. Мабуть, це заслуга гравців "Шахтаря".

- Валерій Георгійович, з чим була пов"язана зворотна заміна Ярмоленко?

- Ярмоленко не потрапив в гру - це раз, і друге - він, мені здається, вийшов на поле трохи заведеним на гру, його могли видалити.

- Чи можна сказати, що після Ліги чемпіонів і Прем"єр-ліги Кубок України відійшов на третій план?

- Я б так не сказав. Думаю, що всі турніри для таких клубів, як "Динамо" - і Кубок України, і Суперкубок, і національна першість, і Ліга чемпіонів - пріоритетними є однаково. Скрізь потрібно перемагати, тому сьогодні ми, зрозуміло, хотіли виграти. Але, на жаль, не змогли. З яких причин, думаю, ми розберемося на нашому теоретичному занятті. А в цілому, ми дуже хотіли сьогодні перемогти.

- Чи могли б ви як тренер "Динамо" висловити своє ставлення до перенесення 13-го туру чемпіонату України?

- Тут, напевно, повинна бути зацікавлена національна збірна. Тому що це найголовніші матчі для команди. І гравці, які складають кістяк збірної, футболісти "Динамо" і "Шахтаря"... І взагалі, практика така, наприклад, французька федерація перенесла весь тур для того, щоб гравці відпочили. Адже ці футболісти виступають і в Лізі чемпіонів, і в Лізі Європи, плюс до цього чемпіонат країни і національний Кубок. Тому їм необхідно відновитися. А якщо команда не потрапить на Чемпіонат світу? Тоді позиція Прем"єр-ліги теж буде такою принциповою? Це ж найважливіший відрізок. Моя думка - потрібно створити режим найбільш сприятливий для національної збірної, щоб футболісти відпочили, набралися сил і підготувалися.

- Сьогодні ви побачили новий стадіон "Шахтаря". А в самій грі команди щось нове побачили?

- У грі "Шахтаря" я не побачив нічого нового. Хороша команда, вона протягом минулого і нинішнього року грала приблизно так, як ми і передбачали. А що стосується стадіону, то тут двох думок бути не може: я вас вітаю, це чудовий стадіон. При такому скупченні народу, вболівальників - ноги самі несуть. Я багато стадіонів у світі бачив, а цей просто приголомшливий. Ще раз вас з цим вітаю.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Ми дуже хотіли сьогодні перемогти" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути