пʼятниця, 09 січня 2009 17:04

"Керівництво київського "Арсенала" готує серйозні зміни в команді" - віце-президент клубу

Останнім часом в багатьох українських і зарубіжних спортивних виданнях ведеться активне обговорення нібито прийдешньої зміни головного тренера футбольного клубу "Арсенал" (Київ) Олександра Заварова.


Одні ЗМІ стверджують, що йому на зміну прийде Анатолій Дем"яненко, який зарекомендував себе в азербайджанському футболі, інші пророкуватимуть на цю посаду білоруського півзахисника-ветерана Валентина Белькевича, який нібито повертається до України, щоб стати граючим тренером "канонірів".

Віце-президент ФК "Арсенал" (Київ) Віктор Головко так прокоментував цю інформацію:

- Я вже втомився про це говорити: Олександр Заваров був, є і буде головним тренером футбольного клубу "Арсенал" (Київ), а тому давайте припинимо ці плітки.

Керівництво клубу дійсно готує серйозні зміни в команді, але тренерського складу це ніяк не торкнеться. Серйозні зміни будуть проведені серед гравців, буде укріплений керівний склад клубу, і ще багато чого зміниться. Але Олександр Заваров, підкреслюю, залишається головним тренером київського "Арсеналу".

Втім, всі карти розкривати не буду, але, думаю, клуб піднесе безліч сюрпризів, і уболівальники побачать новий "Арсенал" з новими можливостями.

ФК "Арсенал"

Зараз ви читаєте новину «"Керівництво київського "Арсенала" готує серйозні зміни в команді" - віце-президент клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути