вівторок, 23 березня 2010 12:10

"Хей ніхто, а команда Повєткіна контракт не підпише" - Стюард

"Хей ніхто, а команда Повєткіна контракт не підпише" - Стюард

Тренер Володимира Кличка Емануель Стюард вважає, що бій Девіда Хея з одним із братів ніколи не відбудеться, тому що британець продовжить втікати від них.

"Все, що він може робити, це продовжувати захищати свій пояс, але рано чи пізно з"явиться хтось, хто відбере у нього чемпіонство. Девід Хей - ніхто. Все, що він зробив - це наговорив дурниць на двох прес-конференціях і зробив футболку з фотографією. Він все ще не побив нікого вартого. Він переміг Монте Барретта, якого Володимир нокаутував ще дев"ять років тому", - сказав Стюард, слова якого наводить Boxingscene.com.

Наступним суперником В. Кличко повинен стати претендент на титул IBF росіянин Олександр Повєткін, але Стюард не вірить у проведення і цього поєдинку. За його словами, Повєткін і його команда продовжать робити вигляд, що хочуть цього бою, і будуть говорити про це у всіх ЗМІ, але коли дійде справа до підписання контракту вони відступлять.

Нагадаємо, В. Кличко захистив свої титули в бою з американцем Е. Чемберсом. Бій відбувся у Дюссельдорфі (Німеччина). За 12 секунд до закінчення останнього раунду В. Кличко лівим боковим відправив Чемберса в нокаут.

За матеріалами news.liga.net, Boxingscene.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хей ніхто, а команда Повєткіна контракт не підпише" - Стюард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути