Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 11:04

Суперника на наступний бій Кличко обере серед трьох боксерів

Суперника на наступний бій Кличко обере серед трьох боксерів

Наступним суперником Володимира Кличка після суботньої перемоги над американцем Едді Чемберсом повинен стати росіянин Олександр Повєткін. Проте сторони вже підозрюють один одного в намірі ухилення від поєдинку.

Як повідомляє "Deutsche Welle", головний менеджер промоутерської компанії "Sauerland Event" Крістіан Майєр, який представляє інтереси російського боксера Олександра Повєткіна, вважає, що команда Кличка буде уникати зустрічі з "Російським витязем". До такого висновку його навів той факт, що, отримавши можливість вибору між Чемберсом і Повєткіним, Кличко обрав американця. Не слід забувати, що два роки тому росіянин переміг Чемберса за очками.

"Зараз Володимир може подати заявку на проведення добровільного захисту свого титулу. Чому? У грудні 2009 року після отримання Повєткіним травми ноги він захистив пояс IBF проти Хасіма Рахмана, який обіймав наступне місце в рейтингу. Таким чином, українцеві зарахували обов"язковий захист. Зараз проти Чемберса Кличко провів обов"язковий захист за версією WBO, а тому може розраховувати на те, що наступний його бій стане добровільним захистом, якщо він подасть спеціальний запит ", - сказав Майєр.

Кожен володар титулу під час одного періоду свого чемпіонства може скористатися таким правом. Кличко цього ще не робив. Проте менеджер українця Бернд Бенте заявив, що Кличко готовий битися з росіянином і не стане ухилятися від цієї зустрічі.

Сам Володимир також розглядає Повєткіна, як одного з ймовірних своїх суперників на найближче майбутнє. "Олександр Повєткін і Девід Хей - два найбільш серйозних моїх суперника в найближчому майбутньому. А ще Семюель Пітер. І якщо Повєткін відмовиться від бою зі мною, то моїм наступним суперником, швидше за все, стане Пітер", - сказав Кличко. Тренер Кличка Еммануель Стюард вважає, що саме Повєткін буде уникати такої зустрічі, оскільки не готовий до неї.

А ось наставник Повєткіна американець Тедді Атлас, який свого часу працював з Майком Тайсоном, запевняє всіх у протилежному. Хоча й зазначає, що чим більше буде часу на підготовку, тим краще. "З кожним днем Олександр вдосконалюється. Навіть, незважаючи на брак часу, він підготується до поєдинку. Якщо скажуть, що бій з Кличком завтра, то він буде до нього готовий. До наступного поєдинку проти Кличка - ми будемо готові на 110%", - запевнив Атлас.

Нагадаємо, Кличко захистив свої титули у бою з американцем Чемберсом. Бій відбувся у Дюссельдорфі (Німеччина). В останньому раунді за 12 секунд до закінчення останнього раунду Кличко лівим боковим відправив Чемберса в нокаут.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Суперника на наступний бій Кличко обере серед трьох боксерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути