понеділок, 22 березня 2010 13:16

Володимир Кличко "приготує" з Хея піцу

Володимир Кличко "приготує" з Хея піцу

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко, в ніч з 20 на 21 березня 2010 відстояв у бою з американцем Едді Чемберсом звання чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація), заявив, що він має намір зустрітися на рингу з чемпіоном світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британцем Девідом Хеєм і побити його до такого стану, що обличчя Хея буде схоже на піцу. Про це пише британське видання Daily Star.

33-річний Кличко заявив, що він має намір нокаутувати Хея так само, як він нокаутував Чемберса. Українець сказав, що він планує бити британця протягом усього поєдинку, а в одному з останніх раундів відправити його в нокаут.

Очікується, що Володимир Кличко восени 2010 року проведе бій з росіянином Олександром Повєткіним, який є обов"язковим претендентом на титул IBF.

Хей 3 квітня зустрінеться на рингу з американцем Джоном Руїсом. Після цього британський боксер має намір провести бій з Володимиром Кличком або його старшим братом Віталієм, який у травні вийде на ринг проти поляка Альберта Сосновського.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко "приготує" з Хея піцу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути