четвер, 04 грудня 2008 11:52

"Харків" виставив на трансфер колишніх лідерів "Карпат"

Головний аутсайдер Прем"єр-ліги, що завершив осінь без перемог, перед тим, як відправитися на зимові канікули, провів в неділю загальнокомандні збори. Як і обіцяв після завершального поєдинку першої частини сезону проти запорізького "Металурга" наставник "городян" Михайло Стельмах, були зроблені перші серйозні висновки з невдалого виступу колективу.

Керівництвом клубу і тренерським штабом команди прийнято рішення виставити на трансфер бразильця Батисту і білоруського хавбека Сучкова. Обидва гравці перейшли до "Харкова" з львівських "Карпат" минулою зими, і за них "біло-зелені" отримали 7,6 млн гривень.

Окрім них стан "городян" може залишити захисник Соколенко, у якого підійшов до кінця термін дії контракту. Відпустка у "малиново-зелених" завершиться 8 січня майбутнього року. Згідно попереднього плану проведення міжсезоння, "Харків", як і в колишні роки, готуватиметься до весняної частини чемпіонату в Туреччині.

Команда

Зараз ви читаєте новину «"Харків" виставив на трансфер колишніх лідерів "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути