вівторок, 17 червня 2008 13:36

"Харків" очолить незмінний помічник колишніх головних тренерів

16 червня гравцям ФК "Харків", що зібралися після відпустки, президент клубу Віталій Данилов представив новий тренерський штаб команди.

Виконуючим обов"язки головного тренера буде Михайло Стельмах, а його помічником Сергій Мізін, що тільки що влився в тренерський колектив.

Що стосується Михайла Стельмаха, то він працює в "Харкові" із дня його створення в 2005 році. Він тренував команду під час перебування головними Геннадія Литовченка, Володимира Кулаєва і Володимира Безсонова. А в двох матчах (15 і 16 тури 16 чемпіонату України) він уже виконував обов"язки головного тренера.

Сергій Мізін ще в минулому сезоні був діючим футболістом, захищаючи кольори київського "Арсеналу". Днями Мізін завершив перший етап отримання тренерської ліцензії в академії підготовки тренерів при Федерації футболу України.

Першим новачком літнього міжсезоння став 30-річний півзахисник Олексій Іванов, котрий останнім часом захищав кольори охтирського "Нафтовика", повідомляє "Чемпіон" з посиланням на офіційний сайт клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Харків" очолить незмінний помічник колишніх головних тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути