вівторок, 02 вересня 2008 11:36

"Евертон" одним трансфером поставив два рекорди

Вчора "Евертон" за рекордну для клубу суму в 18.5 мільйонів євро придбав Маруане Феллаіні з льєжського "Стандарду", з яким, до речі, ліверпульському клубу треба зіграти в рамках кубка УЄФА.

"Маруане Феллаіні перейшов в ФК "Евертон". Він підписав п"ятирічний контракт", - сказано в заяві на офіційному сайті "Стандарда".

20-річний атакуючий півзахисник став найдорожчим бельгійським гравцем в історії. Він справив хороше враження на скаутів "Евертона" за підсумками двох матчів в кваліфікації Ліги Чемпіонів проти "Ліверпуля".

"Ми придбали одного з найперспективніших гравців в Європі. Відповідно, як і більшість великих операцій в Прем"єр-лізі, покупка відбулася в останній день", - заявив виконавчий директор "Евертона" Роберт Елстон.

Проте цього року Феллаіні вже не зможе допомогти "Евертону" в Європі, включаючи матч проти своїх колишніх одноклубників, оскільки заграний в Лізі Чемпіонів. Гравець провів за "Стандард" 84 гри і забив 11 м"ячів. Він 10 разів викликався в збірну Бельгії і навіть поїхав на пекінську Олімпіаду, проте заробив видалення в першій же грі.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Евертон" одним трансфером поставив два рекорди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути