субота, 30 січня 2010 11:48

"Є пропозиції від інших клубів, але я про них не думаю" - Тимощук

"Є пропозиції від інших клубів, але я про них не думаю" - Тимощук

Півзахисник збірної України і мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук поділився думками стосовно свого становища запасного в німецькому клубі.

"Я не виходжу в основному складі, тому що така воля тренера. Я викладаюся на тренуваннях на всі 100%. Можете самі прийти до нас на базу і переконатися в цьому. Звичайно, за свою кар"єру я звик проводити на полі по 90 хвилин кожен матч. Отже це абсолютно новий досвід для мене.

Футбол робить мене щасливим. Зараз, на жаль, я граю в нього тільки на тренуваннях. Але професіонал повинен відповідально підходити до будь-якої роботи. Упевнений, що переживу цей період і стану тільки сильніше. Є, правда, пропозиції від інших клубів, але я про них навіть не думаю. Просто роблю свою роботу.

Які відносини у ван Боммеля з "Баварією", мене не цікавить. Розбудіть мене вночі, щоб пограти у футбол, і я погоджуся без зволікань. Таке моє ставлення до справи. Решта не так важливо. Можу грати і в центрі оборони, як в недавньому товариському матчі з "Інгольштадтом", але все-таки краще всього граю опорного хавбека.

У моєму переході до "Баварії" був зацікавлений не тільки Клінсманн. І Карл-Хайнц Румменігге, і Улі Хенесс бачили, на що я здатний. Вони всі хотіли бачити мене в Мюнхені. Але в тому, що стосується визначення складу, вирішальне слово завжди за тренером...

Окрім установок на тренуваннях і перед іграми, ван Галь ніяк зі мною не спілкується. По дорозі до Лісабона на благодійний матч ми нарешті розговорилися. Сподіваюся, таке відбуватиметься частіше", - цитує Тимощука TZ.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Є пропозиції від інших клубів, але я про них не думаю" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути