вівторок, 26 січня 2010 09:46

Ван Галь взяв Тимощука на благодійний матч для Гаїті

Ван Галь взяв Тимощука на благодійний матч для Гаїті

Десятки тисяч глядачів, які були присутні в столиці Португалії на стадіоні команди "Бенфіка", стали свідками благодійного матчу зірок світового футболу на користь постраждалих від землетрусу на Гаїті.

Як повідомляє "Эхо Москвы", на матч вдалося продати 60 тис. квитків. Також португальці оголосили номер "гарячої лінії", за яким могли подзвонити всі охочі допомогти гаїтянам.

Брати участь в добродійному матчі погодилися майже чотири десятки нинішніх і колишніх футбольних "зірок". Це привело до того, що деяким вдалося зіграти всього декілька хвилин.

Зустріч завершилася бойовою нічиєю 3:3. За команду зірок відзначилися Кака, Пірес і Байчунг Бхутіа. За "Бенфіку" дублем відзначився Нуно Гомеш. Ще один гол забив Едер Луіс.

За збірну зірок, яку очолив Луї ван Галь, окрім Кака і Піреса пограли Зінедін Зідан, Анатолій Тимощук, Павел Недвед і Луїш Фігу.

Всі кошти, виручені від поєдинку підуть на підтримку жертв землетрусу на Гаїті. Матч транслювали більше двох десятків телеканалів різних країн світу.

За матеріалами Liga.net, LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Ван Галь взяв Тимощука на благодійний матч для Гаїті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути