понеділок, 25 січня 2010 12:50

В Англії 7-річний хлопчик зібрав більше $116 тисяч для Гаїті

В Англії 7-річний хлопчик зібрав більше $116 тисяч для Гаїті

Семирічний Чарлі з Лондона зібрав більше $116 тисяч заради допомоги потерпілим від землетрусу на Гаїті. Хлопець сам ініціював благодійну акцію - проїхати 8 кілометрів на велосипеді по одному з парків Лондону, пише Tvn24.

Коли Чарлі розмістив повідомлення на благодійному веб-порталі JustGiving, він розраховував заробити близько 500 фунтів ($800) на підтримку своєї ініціативи. Однак хлопчика підтримали грошима у всьому світі.

"Я хочу заробити гроші, щоб купити їжі, води і житла для всіх на Гаїті", - пояснив хлопець в повідомленні.

Голова ЮНІСЕФ у Великій Британії відзначив, що хлопчик не лише розуміє, що відбувається на Гаїті з дітьми його віку, але він також "достатньо розумний, щоб знати, що може їм допомогти".

Гроші, які зібрав хлопчик підуть на рахунок організації допомоги дітям, постраждалим від землетрусу на Гаїті при ЮНІСЕФ.

Гаїті, як і раніше потребує будь-якої можливої допомоги, що може надати їй світ. Нещодавно до благодійної ініціативи приєдналася і Японія, яка вже виділила $70 млн і невдовзі може направити своїх солдатів для підтримки місії ООН.

Пацифістська конституція Японії забороняє країні приймати участь у війнах за кордоном, але її солдати приймали участь у численних місіях з підтримання миру в усьому світі під егідою ООН.

За останніми офіційними даними в результаті землетрусу 12 січня на Гаїті загинуло щонайменше 150 тисяч осіб. Ті, хто вижив, відчувають нестачу ліків, їжі і навіть питної води.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Англії 7-річний хлопчик зібрав більше $116 тисяч для Гаїті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути