Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 22:33

"До мого приходу "Челсі" не вигравав 50 років" - Моуріньйо

Трененр міланського "Інтера" Жозе Моуріньйо вкотре похвалив себе.

Після словесних  перепалок із президентом "Катаньї" Ло Монако, якого обурює, що португалець називає себе другим після Бога, Моуріньйо нещодавно відповів на запитання італійських журналістів.

Акули пера із Апенін, а саме журналіст SKY  Массімо Мауро, запитав чи може Моуріньйо повторити досягнення Фабіо Капелло і виграти Скудетто тричі поспіль. Журналіст мав на увазі, що португалець продовжить переможну ходу Роберто Манчіні, який вигравав чемпіонат Італії у 2006 і 2007 роках. Моуріньйо на це відповів у свому стилі.

"Я не знаю, що може бути важче: виграти тричі поспіль, чи перемогти двічі після 50 років без перемог.... і Я це зробив для "Челсі" - сказав Моуріньйо.

Нагадаємо, що у 2005 році, у дебютному для себе сезоні у "Челсі", Моуріньйо з "аристократами" виграв чемпіонат. До цього протягом 50 років команда з Лондона не могла цього зробити.

SportАnalytic

Зараз ви читаєте новину «"До мого приходу "Челсі" не вигравав 50 років" - Моуріньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути