середа, 06 серпня 2008 12:26

"Динамо" набридло допомагати "Арсеналу" зі стадіоном

"Динамо" набридло допомагати "Арсеналу" зі стадіоном

Київське "Динамо" не дало дозвіл столичному "Арсеналу" на проведення матчу 4 туру української Прем`єр-Ліги на полі стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. У листі, підписаному віце-президентом "Динамо" Сівковим ідеться: "...у зв"язку із проведенням значної кількості офіційних матчів на стадіоні "Динамо", ФК "Динамо" Київ не може дати дозвіл на проведення на нашому стадіоні матчу 4 туру між командами "Арсенал" Київ - "Зоря" Луганськ".

Коментар керівництва "Арсеналу" на сформовану ситуацію, оприлюднений на офіційному сайті клубу був таким: "Це було несподівано. Оскільки ніяких інших запасних варіантів немає, ми навіть не уявляємо, де будемо приймати луганську "Зорю" - у нас поки немає жодного запасного варіанта, ні будь-яких ідей. Більш того, навіть не виключаємо, що нам просто ніде буде прийняти команду".

Реакція "канонірів" може здатися м"яко кажучи, дивною. Адже одразу після того, як в матчі другого туру "Динамо" погодилось на проведення матчу "Арсенал" - "Кривбас" на своєму полі, президент клубу Ігор Суркіс повідомив, що надалі не зможе допомогти "Арсеналу" в цьому питанні.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" набридло допомагати "Арсеналу" зі стадіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути