четвер, 29 березня 2007 20:19

"Динамо" може підписати бразильського форварда

 

Як повідомляють бразильські ЗМІ, форвард "Фламенго" Обінья, 24 роки, якого із-за травми лівого коліна довго не бачили на футбольному полі, найближчим часом розлучиться з своєю торсидою, інформує Динамоманія.

Керівництво бразильського клубу повідомило про продаж "чорного ангела" (так називають нападаючого уболівальники "Фламенго") в київське "Динамо" як про факт, що відбувся, не конкретизуючи, проте, подробиці операції.

За інформацією бразильських журналістів, український клуб заплатить бразильцям 5 мільйонів доларів. Обінья таким чином може перейти в "Динамо" вже цього сезону – трансферне вікно в Україні ще не закрите.

Залишається врегулювати розбіжності, що стосуються зарплати футболіста.

- Переговори продовжуються. Питання по зарплаті ще не врегульоване. Контракт поки не підписаний, – повідомив агент Обіньї Едуардо Урам. Про намір продати гравця заявив і віце-президент "Фламенго" Жозе Карлос Діас.

У це зимове міжсезоння, Обіньєю цікавилися російські "Спартак" і "Зеніт". Пізніше спортивний директор пітерського клубу Костянтин Сарсанія спростував ці повідомлення з коментарем, що рівень даного форварда не відповідає завданням, які зараз вирішує "Зеніт".

Тоді ж агент футболіста заявив, що зміна клубу його підопічним в даний момент маловірогідна.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може підписати бразильського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути