понеділок, 14 вересня 2009 14:50

"Динамо" і "Рубін" розсудить "друг" Алієва

"Динамо" і "Рубін" розсудить "друг" Алієва

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо" (Київ) - "Рубін" (Казань, Росія).

У середу на полі стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського команди виведе арбітр з Люксембурга Ален Хамер (Alain Hamer). 43-річний Хамер живе в невеликому містечку Берельданж, працюючи в банку фінансовим менеджером. Володіє трьома мовами - німецькою, французькою і англійською. Арбітражем займається з 17 років, з 24-х почав працювати на матчах чемпіонату країни, а через чотири роки став арбітром ФІФА. Обслуговує матчі вищого дивізіону чемпіонатів Франції і Бельгії. У Лізі чемпіонів судив, з урахуванням кваліфікаційних раундів, 31 матч.

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері - Франсуа Манген (Franois Mangen) і Крістіан Хольтген (Christian Holtgen). Функції резервного арбітра також виконає представник Люксембурга Альбер Туссан (Albert Toussaint). За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА латвієць Яніс Межецкіс (Janis Mežeckis), а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Кірос Георгіу (Kyros Georgiou) з Кіпру.

Відзначимо, що Хаммеру не вперше довірили працювати на матчі за участю "Динамо". У сезоні 2002/03 люксембуржець був арбітром на першому поєдинку 1/16 фіналу Кубка УЄФА, в якому "Динамо" в гостях поступилося турецькому "Бешикташу" - 1:3. У 2007 році під його наглядом в стартовому матчі групового турніру Ліги чемпіонів динамівці програли на виїзді італійської "Ромі" - 0:2, а в минулому сезоні також на виїзді мінімально поступилися лондонському "Арсеналу" (0:1, з поля був вилучений Алієв). Також рефері з Люксембурга обслуговував матч відбірного циклу Євро-2008 між збірними Грузії і України (1:1).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Рубін" розсудить "друг" Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути