Ексклюзиви
субота, 29 листопада 2008 13:52

"Навряд чи УЄФА відреагує на інциндент з Алієвим" - Любош Міхел

Колишній арбітр ФІФА Любош Міхел, який нині працює в керівній системі донецького "Шахтаря", розповів, яке покарання може отримати півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв вилучений з поля за поштовх судді під час матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Арсеналу" (0:1). Пізніше Алієв повідомив, що назвав рефері Алена Хамера "козлом".

"Нічого такого не пригадую. Або це пройшло повз мої вуха. До речі, скажіть мені: що таке російською "козел"? Мене так, слава богу, не називали.

У правилах не сказано, що виконувати штрафний удар потрібно обов"язково по свистку, якщо арбітр про це заздалегідь не попередив. Але динамівець не мав права відсувати суддю від м"яча руками.

Оскільки футболіст неввічливо висловився на адресу арбітра вже за межами поля, це в компетенції дисциплінарного комітету УЄФА, але не суддівського. Повторюю, у моїй практиці нічого подібного не траплялося, тому можу будувати тільки припущення з приводу можливої реакції УЄФА, якщо вона взагалі піде. По-моєму, максимум, що може бути, - це грошовий штраф, накладений на занадто балакучого гравця", - цитує Міхела "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «"Навряд чи УЄФА відреагує на інциндент з Алієвим" - Любош Міхел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути