Ексклюзиви
неділя, 12 вересня 2010 12:20

"Динамо" дебютувало у новій формі з перемоги над запорізьким "Металургом"

"Динамо" дебютувало у новій формі з перемоги над запорізьким "Металургом"
У четвер динамівці презентували новий дизайн форми, в п"ятницю пораділи перемозі земляків "оболонців" над "Шахтарем", а в суботу впевнено і красиво перемогли запорізький "Металург". Наприкінці першого тайму Нінкович ударом головою відкрив рахунок, а на початку другої половини зустрічі Мілевський з пенальті встановив остаточний результат.

Більше десяти динамівців зіграли на тижні за національні та молодіжні збірні своїх країн, повернувшись до Києва лише за два дні до звітного поєдинку. На жаль, не на всіх з них міг розраховувати Валерій Газзаєв. Шевченко пошкодив коліно і вибув мінімум на тиждень, Зозуля і Єрьоменко "затемпературили".

Цікавою була задумка наставника задіяти Маграо в центрі поля. На жаль, сповна показати кращі якості на новій для себе позиції бразилець не зумів. Вже на 12-й хвилині Горан Попов через травму був змушений залишити поле, а Маграо перейшов на звільнений македонцем лівий фланг захисту. Вимушена заміна зіграла з динамівцями добрий жарт. Нінкович добре увійшов у гру, віддав кілька класних передач, а вже в компенсований арбітром у першому таймі час зумів ударом головою замкнути прекрасну передачу з флангу Ярмоленка.

Матч пройшов за територіальної переваги господарів. У динамівців активно діяли на флангах Гусєв і Ярмоленко, раз у раз загострюючи атаки гострими передачами у штрафний майданчик. З усіх сил намагався Ярмоленко, показавши одну з найкращих своїх ігор в нинішньому сезоні. Андрієві в цей вечір на полі вдавалося практично все, за винятком найголовнішого - точного завершального удару.

У будь-якому випадку, прекрасна форма нападаючого може тільки ротішити вболівальників команди. Аналогічно можна сказати і про Мілевського, який пообіцяв після підписання нового контракту з клубом повернути боржок за невиразну гру в літні місяці. Гра з аутсайдером, звичайно, не найкращий показник готовності Артема до осінніх випробувань, тим не менше, прогрес очевидний. У ворота запорожців Мілевський забив свій перший м"яч у нинішньому чемпіонаті.

Незважаючи на явну перевагу динамівців, у другому таймі довелося добре попрацювати Ковалю. У діях "на виходах" воротареві ще є над чим працювати, а от удари з різних дистанцій Максим парирує відмінно. Особливо запам"яталася самовіддана гра 17-річного голкіпера в епізоді з Татанашвілі, який вийшов один на один на динамівські ворота. А коли Коваль був безсилий врятувати ворота, на допомогу приходили захисники - Маграо головою виніс м"яч з лінії воріт після розіграшу кутового.

Перемога дозволила "Динамо" скоротити відставання від лідера, "Шахтаря", до двох очок і у чудовому настрої підійти до участі в першому в історії клубу груповому етапі Ліги Європи.

Динамо - Металург З - 2:0 (1:0).

Голи: Нінкович (45 1), Мілевський (52, з пенальті).

"Динамо": 35. Коваль, 2. Сілва (3. Бетао, 42), 5. Вукоєвич, 6. Попов (36. Нінкович, 12), 9. Ярмоленко, 10. Мілевський - кап, 17. Михалик, 19. Гармаш (4. Гіоане, 84), 20. Гусєв, 21. Маграо, 34. Хачеріді.

"Металург" З: 24. Безотосний, 3. Невмивака - кап, 5. Вернидуб, 8. Д. Єременко (16. Алозі, 58), 20. Тігорєв, 14. Польовий, 17. Аржанов (34. Сидорчук, 86), 18. Татанашвілі, 23. Тейку, 31. Пісоцький (11. Цигирлаш, 46), 39. Опанасенко.
ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" дебютувало у новій формі з перемоги над запорізьким "Металургом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути