пʼятниця, 10 вересня 2010 11:42

Горан Гавранчич завершив кар"єру у 32 роки

Горан Гавранчич завершив кар"єру у 32 роки
Екс-гравець "Динамо" Горан Гавранчич, який віддав сім років київському клубу, вирішив повісити бутси на цвях. Горану всього 32 роки.

"Так, я закінчив із футболом. Здоров"я не дозволяє продовжувати. Вирішив не мучити себе. Більше не буду грати професійно - тільки з друзями, дітьми, - розповідає Гавранчич. - Усе через проблеми з коліном. Все почалося ще чотири роки тому, коли я вперше оперувався в Києві".

"Важко відновлювався, не був задоволений своєю формою. Перейшов у "Партизан", все, здавалося, налагодилося. Але знову довелося лягти під ніж. А коли знову відновився і поїхав грати в Китай, травма в черговий раз нагадала про себе. Я відчув, що вже просто не можу бігати".

"Влітку поїздив по лікарях і всі погодилися: треба зав"язувати. І навіть півроку-рік взагалі не бігати і не грати у футбол. А там подивитися, потрібна ще одна операція чи ні. Але навантажувати коліно більше не можна - інакше можна стати інвалідом", - пояснив серб.

Нагадаємо, Гавранчич перейшов у "Динамо" в січні 2001 року на запрошення легендарного тренера Валерія Лобановського. Сума трансферу - 2 000 000 €.

Горан легко пристосувався до життя в новому місті - Києві, швидко вивчив мову. У клубі грав як захисник.

Горан вніс помітний вклад у гру та історію команди. За сім років у Києві виграв чотири чемпіонства, чотири кубка України, зіграв багато матчів у Лізі чемпіонів і Кубку УЄФА. Провів за "Динамо" 136 матчів і забив 22 м"ячі.
За матеріалами Сегодня, Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Горан Гавранчич завершив кар"єру у 32 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути