четвер, 09 вересня 2010 17:35

Гравці "Динамо" взули жовті бутси під нову форму (ФОТО)
28

Київське "Динамо" презентувало нову форму для домашніх матчів від компанії adidas. У цьому сезоні на рідному стадіоні команда гратиме у традиційній біло-синій екіпіровці з новими елементами. Зокрема, на грудях у футболістів з"явилася широка синя лінія. Також дизайнери доповнили форму такими елементами, як синій комір-застібка, синя окантовка футболки, а також буква "Д" на гетрах.

Презентація пройшла на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Показати нову форму вболівальникам прийшли 13 футболістів — голкіпери Денис Бойко та Максим Коваль, польові гравці — Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський, Артем Кравець, Владислав Калитвинцев, Жерсон Маграо, Денис Гармаш, Факундо Бертольйо, Олег Гусєв, Тарас Михалик та Леандро Алмейда.

Дебют нової екіпіровки відбудеться вже цієї суботи. 11 вересня "Динамо" вдома зіграє проти запорізького "Металурга". Купити нову форму в магазинах "Adidas" можна вже сьогодні.




























Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" взули жовті бутси під нову форму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути