вівторок, 07 вересня 2010 09:53

Мілевський підписав з "Динамо" нову угоду

Мілевський підписав з "Динамо" нову угоду

Президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив що 25-річний форвард Артем Мілевський, колишня угода якого з киянами закінчувалася влітку майбутнього року, підписав новий контракт до 1 серпня 2013-го.

"Ми, зрозуміло, уклали його на більш вигідних для футболіста умовах, - сказав Суркіс. - Він заслужив це своєю грою і, сподіваюся, буде виправдовувати нашу довіру і надалі. Торішні успіхи трохи запаморочили йому голову, а плітки і чутки, які роїлися навколо нього останнім часом, пов"язані з вірогідним переходом з "Динамо", просто не дозволяли грати на повну силу. Сподіваюся, тепер він нарешті викине з голови все, що йому заважало, і стане тим Мілевським, якого ми знали раніше."

"Радий, що продовжив контракт з клубом, з яким домагався і сподіваюся домогтися надалі найяскравіших успіхів у своїй кар"єрі," - сказав "СЭ в Украине" через декілька хвилин після укладення нової угоди Артем Мілевський.

Футболіст успішно відновлюється після забиття коліна, отриманого в матчі з "Кривбасом" і, можливо, вийде на матч проти "Металурга" (З).

Зараз ви читаєте новину «Мілевський підписав з "Динамо" нову угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути