пʼятниця, 27 серпня 2010 16:15

Мілевський не був за кермом "Мазераті" в момент аварії на Бесарабці

Мілевський не був за кермом "Мазераті" в момент аварії на Бесарабці

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський прокоментував інцидент, що стався вчора в столиці. Нагадаємо, що авто футболіста, сріблястий Maserati, потрапило в ДТП на Бессарабській площі в Києві, і, хоча серйозних ушкоджень не було і близько, плюс до того ж обійшлося без жертв, з легкої подачі ЗМІ про подію незабаром знала вся Україна. Це вже третя ДТП за участю футболіста за останні півроку.

Як розповіла начальник прес-служби київської ДАІ Наталія Сторожик, за кермом Maserati був колега Мілевського, який керував автомобілем за дорученням.

"Відбувся так званий "стуканчік" або терка між двома автомобілями, випадок не зафіксований в ДАІ Києва як ДТП. За нашими даними, учасники залагодили конфлікт на місці", - розповіла пані Сторожик. Київські даішники також нам розповіли, що "учасники інциденту знайшли спільну мову" і самі відмовилися оформляти випадок як ДТП.

"Абсолютно вірно", - підтвердив дані ДАІ Мілевський.

"Я цей випадок не коментую. Я не був за кермом, і мені навіть невідоме прізвище водія BMW!, - Зазначив форвард "Динамо".

За словами футболіста, смуга невдач складається з багатьох негативних моментів у житті.

"Напевно, коли все погано, коли смуга невдач, то це притягує ще щось подібне, - коротко відповів Мілевський на питання про низку ДТП за останні півроку.

Остання негативна подія в житті футболіста - програш команди "Аяксу" в плей-офф Ліги Чемпіонів.

Уточнити, чи знаходився він в салоні авто під час нещасливого притирання, Мілевський категорично відмовився, але додав, що з його здоров"ям зараз все нормально.

Попередня аварія сталася в березні нинішнього року недалеко від нинішнього місця НП - поблизу станції метро "Театральна" в столиці. Тоді 54-річна жінка - водій на Mitsubishi - в"їхала в задній бампер шоколадного Maserati Мілевського. НП також обійшлося без людських жертв, а водії відбулися переляком.

А напередодні цієї аварії, в кінці 2009 року, за неофіційною інформацією, Мілевський потрапив у ДТП також на Maserati кольору металік, після чого тимчасово, до купівлі нового Maserati (коштує близько $ 220 тис.), пересів на джип BMW вдвічі дешевше.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Мілевський не був за кермом "Мазераті" в момент аварії на Бесарабці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути