понеділок, 06 вересня 2010 13:32

Мілевський відновився від травми

Мілевський відновився від травми

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський успішно відновлюється після забиття коліна, отриманого в матчі з "Кривбасом" і, можливо, вийде на матч проти "Металурга" (З).

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський, який отримав забій коліна в матчі 8-го туру чемпіонату України з "Кривбасом", вчора приступив до тренувань у загальній групі.

Поки динамівський форвард працює з невеликими обмеженнями, але тренерський штаб біло-блакитних розраховує на Мілевського вже в найближчому поєдинку - в цю суботу, 11 вересня, проти запорізького "Металурга" в рамках 9-го туру чемпіонату України.

Нагадаємо також, що раніше від травм оговталися ще два гравці "Динамо" - захисник Жерсон Маграо і півзахисник Факундо Бертольо. Обидва виконавці тренуються без обмежень і можуть вийти на поле в поєдинку з "Металургом".

Що до самого "Динамо", то через матчі збірних, команда як і раніше тренується в урізаному складі. Виниклу ж ігрову паузу команда Валерія Газзаєва заповнить контрольним поєдинком: завтра динамівці зіграють зі друголіговою "Десною" з Чернігова.

За матеріалами Korrespondent, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Мілевський відновився від травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути