неділя, 05 вересня 2010 10:17

Збірна України вирвала нічию у поляків у компенсований час

Збірна України вирвала нічию у поляків у компенсований час

Безпрограшна серія збірної України триває, а Юрій Калитвинцев дебютував на посаді головного тренера "жовто-синіх" з нічийного результату в Польщі. Це, власне, і всі хороші новини суботи. Сама ж гра, показана збірною України, була безумовно найгіршою за останній час. І якщо б не П"ятов, то справа закінчилася б розгромом гостей.

Такої кількості помилок збірна України не здійснювала вже давно. Полякам давали можливість розрізати оборону гострими передачами, залишали перед воротами, не заважаючи наносити удар.

Нарешті, якщо у господарів щось не клеїлося в атаці, то гості були не проти подарувати м"яч супернику, від чого П"ятову доводилося завжди бути напоготові і підчищати помилки партнерів. Іншими словами - такий жах краще ніколи не повторювати, щоб потім - на домашньому Євро - не було соромно.

Одне добре - навіть у такій "каламутній воді" свою рибку ми виловили. Вже в компенсований арбітром час Федецький рвонув у штрафний майданчик господарів і виклав м"яч на ногу Селезньову, якому залишалося забити у порожні ворота. Але на цьому і все. Продовжуємо підготовку - попереду у збірної України матч з чилійцями.

Товариські матчі збірної

Польща − Україна − 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 Єлень (42), 1:1 Селезньов (90+2).

Польща: Боруц, Бьоніш, Войтковяк, Муравський, Єлень (Смолярек 87), Жевляков, Блащиковський (Рибусь, 85), Пешко, Бандровський (Матущик 46), Іванський (Р.Левандовський, 64), Пищек.

Україна: П"ятов, Романчук (Кожанов 86), Федецький, Хачеріді, Тимощук, Алієв (Польовий, 53), Гусєв (Кулаков, 46), Михалик, Краснопьоров (Худоб"як, 65), Девич (Воронін, 46), Шевченко (Селезньов, 59).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вирвала нічию у поляків у компенсований час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути