четвер, 09 вересня 2010 15:50

"Динамо" презентувало нову форму всією командою

"Динамо" презентувало нову форму всією командою
Київське "Динамо" презентувало нову форму для домашніх матчів від компанії adidas. У цьому сезоні на рідному стадіоні команда гратиме у традиційній біло-синій екіпіровці з новими елементами. Зокрема, на грудях у футболістів з"явилася широка синя лінія.

Презентація пройшла на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Показати нову форму вболівальникам прийшли 13 футболістів — голкіпери Денис Бойко та Максим Коваль, польові гравці — Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський, Артем Кравець, Владислав Калитвинцев, Жерсон Маграо, Денис Гармаш, Факундо Бертольйо, Олег Гусєв, Тарас Михалик та Леандро Алмейда.

За пропозицією капітана команди, гравці зробили групове фото з уболівальниками. Фанати заповнили один із секторів, після чого до них приєдналися футболісти.

Динамівці також влаштували автограф сесію і невеличкий майстер-клас. Десять щасливчиків опинилися у шкурі пенальтистів і намагалися пробити Бойка та Коваля. Максима ледь не розірвали на сувеніри. Юний голкіпер ще довго давав автографи і фотографувався з прихильниками. З поля пішов останнім. За цей час Ярмоленко і Калитвинцев вже встигли змінити новеньку форму на "цивільний" одяг.

Дебют нової екіпіровки відбудеться вже цієї суботи. 11 вересня "Динамо" вдома зіграє проти запорізького "Металурга".

Купити нову форму в магазинах "Adidas" можна вже сьогодні.

У новій екіпіровці використана технологія ClimeCool, що виводить вологу з поверхні організму. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту.

Широка синя лінія, як елемент форми вперше з"явилася в 1936 році, коли "Динамо" дебютувало в чемпіонаті СРСР, в якому команда відразу стала срібним призером. У 1974 році саме у формі такого дизайну команда почала свою переможну ходу до Кубка володарів Кубків та Суперкубку Європи.

У цьому сезоні дизайнери доповнили форму такими елементами, як синій комір-застібка, синя окантовка футболки, а також буква "Д" на гетрах.
З adidas "Динамо" співпрацює з 1996 року. Компанія також "вдягає" мадридський "Реал", "Мілан", "Ліверпуль", "Челсі", збірні України, Іспанії, Німеччини, Греції та Мексики.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" презентувало нову форму всією командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути