понеділок, 11 січня 2010 12:48

"Динамівець" Родріго продовжує поневірятися по орендах

"Динамівець" Родріго продовжує поневірятися по орендах

Бразильський клуб "Атлетіко Мінейро" хоче укріпити свою лінію оборони і одним з кандидатів є екс-захисник "Сан-Пауло" Родріго, трансферні права на якого як і раніше належать київському "Динамо".

Родріго в даний момент без клубу, оскільки його оренда в "Сан-Пауло" закінчилася, а в Києві на нього не розраховують. В той же час, для іменитого Вандерлея Люшембургу досвідчений центральний захисник підходить.

Все, що залишається, дочекатися на трансферні документи з Києва. За словами Родріго, керівництво "Динамо" готове віддати в оренду "півням" 29-річного захисника до кінця року.

"Президент "Динамо" сказав, що з документами нічого не вирішиться до Різдва, а в понеділок після свят з"явиться визначеність з моїм майбутнім. З "Атлетіко Мінейро" я вже домовився.

"Динамо" згодне віддати мене в оренду, але поки не відомо, скільки клуб хоче за це отримати. Залежно від цього просуватимуться подальші переговори", - заявив захисник в інтерв"ю LANCENET.

Родріго зізнався, що хоче перейти в "Атлетіко Мінейро", щоб попрацювати з Вандерлеєм Люшембургу. До того ж в цій команді грає його колишній партнер по "Динамо" Карлос Корреа.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамівець" Родріго продовжує поневірятися по орендах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути